Tävlingsreser. by Yannick Tregaro

Idag åker jag till Spanien på tränings och tävlingsresa med Alhaji Jeng, Mathias Ström, Emil Svensson och Mehdi Alkhatib. Vi kommer vara en vecka i Nerja på solkusten. Alhaji gör en liten resultattävling där den 22/5, sedan tävlar alla i Malaga den 24/5.

Reser alltid med min  P.A.P  väska. 

Reser alltid med min P.A.P väska. 

Emma Green är i Finland och tränar. Daniel Lennartsson och Vendela von Corswant kan inte följa med på grund av jobb och skola. De får träna bra här hemma tillsammans med Sara Skogman som sakta men säkert börjar kunna träna igen efter sin knäoperation.

Friidrottssäsongen har ju startat häftigt: Många bra svenska världsprestationer redan och herrarnas höjd är magisk. Blir det världsrekord i år? "Sotos"  på 2.45m är från 1993. Det är bara att inspireras, njuta, och prestera bra själv. 

För övrigt: Coldplays nya skiva "Ghost Stories" är magisk! Passa även på att åk till Louisiana och kolla in Hilma af Klint utställningen. Friidrott på nära håll: Göteborg Grand Prix på Slottsskogsvallen 13-14 juni, 2014.

Reflekterar ibland. by Yannick Tregaro

Denna blogg kommer inte uppdateras så ofta, om jag känner mig själv rätt. Ibland har jag lust att dela mina tankar och erfarenheter. Det kan handla om precis vad som helst: träning, samhälle, foto, beteenden, prestationer med mera...  När mitt engagemang blir väldigt starkt för ett ämne - kommer jag dela mina tankar här.

Gör det bästa av nuet!
— Yannick Tregaro